CELEBRITIES

Kobe Bryant: Το συγκινητικό αντίο των Lakers στον θρύλο του μπάσκετ- Το βίντεο που προκαλεί ρίγη


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2020

Kobe Bryant: Το συγκινητικό αντίο των Lakers στον θρύλο του μπάσκετ- Το βίντεο που προκαλεί ρίγη

Με μια συγκινητική τελετή στο Staples Center, οι Lakers είπαν το τελευταίο τους αντίο στον θρύλο του NBA, Kobe Bryant. Η τελετή διεξήχθη πριν από την αναμέτρηση των Lakers με το Portland, τον πρώτο αγώνα της ομάδας μετά το θλιβερό συμβάν.

Οι σχεδόν 20.000 φίλαθλοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του Kobe, όπως παλιά. Υπό τη μουσική του τσελίστα, Ben Hong, οι οπαδοί παρακολουθούσαν με συγκίνηση τις οθόνες του γηπέδου ενώ σε δύο θέσεις είχαν τοποθετηθεί δύο φανέλες με τους αριθμούς 2 και 24, του Kobe και της κόρης του, Gianna, που χάθηκε μαζί του.

Το βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την καριέρα του Bryant αλλά και από οικογενειακές του στιγμές με δική του αφήγηση.

Ανάμεσα σε όσους "λύγισαν", και ο LeBron James, οποίος πέταξε το χαρτί με την ομιλία που είχε ετοιμάσει, βγάζοντας έναν αυθόρμητο λόγο. «Όλοι πενθούμε. Όλοι πονάμε. Αλλά όταν βιώνουμε καταστάσεις σαν αυτή, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γείρουμε στους ώμους της οικογένειάς μας. Με τα λόγια του Kobe, "Mamba out". Αλλά με τα δικά μας λόγια, αλησμόνητος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος για τον αγαπημένο παίκτη και θρύλο του μπάσκετ.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ kobe_basket_bryan

Δείτε ακόμη: 8 + 1 ιστορικές μορφές θα έμοιαζαν έτσι αν ζούσαν το 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.