CELEBRITIES

Μπορεί ο Brad Pitt να απουσίαζε από τα Bafta 2020 αλλά τα είπε όλα- «Καλώς ήρθες, Βρετανία στο club των singles»


The Jennettes

3 Φεβρουαρίου 2020

Μπορεί ο Brad Pitt να απουσίαζε από τα Bafta 2020 αλλά τα είπε όλα- «Καλώς ήρθες, Βρετανία στο club των singles»

Μπορεί ο Brad Pitt να ήταν απών από τα βραβεία Bafta 2020, όμως και βραβείο κέρδισε και με τον λόγο του τα είπε όλα, που εκφώνησε εκ μέρους του, η Margot Robbie.

Λίγο πριν ξεκινήσει η απονομή των βραβείων στο Λονδίνο, αποκαλύφθηκε ότι ο διάσημος ηθοποιός, Brad Pitt, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός Β' ανδρικού ρόλου, δεν θα βρισκόταν στην εκδήλωση. Παρόλο που ο Pitt, δεν είχε φυσική παρουσία στα βραβεία, η Margot Robbie παρέλαβε εκ μέρους του, το βραβείο και διάβασε τον χιουμοριστικό του ευχαριστήριο λόγο του. "Ο Brad δεν μπορούσε να είναι εδώ απόψε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, έτσι μου ζήτησε να διαβάσω τoν λόγο του", δήλωσε ο Robbie.

"Αρχίζει λέγοντας," Γεια σου Βρετανία. Άκουσα ότι μόλις έγινες single. Καλώς ήλθατε στο club!", είπε ο Brad Pitt αναφερόμενος και στο Brexit που πραγματοποιήθηκε την 1η Φλεβάρη.

"Σας ευχαριστώ για την απίστευτη αυτή τιμή, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα", συνέχισε η Robbie.  O ηθοποιός επίσης αστειεύτηκε ότι θα αποκαλούσε το βραβείο του "Harry", επειδή περίμενε "να το πάρει πίσω στην Αμερική".

Δείτε ακόμη:  GRAMMYS 2020: BEST LOOKS

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.