CELEBRITIES

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δέχθηκαν πρόταση να μείνουν στο σπίτι της Madonna στη Νέα Υόρκη


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2020

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δέχθηκαν πρόταση να μείνουν στο σπίτι της Madonna στη Νέα Υόρκη

Η Madonna που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία, έτυχε το διάστημα που το Megxit συζητιόταν όσο τίποτα, να είναι στο Λονδίνο και είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την κατάσταση.

Η Βασίλισσα της Pop, Madonna, ενώ βαφόταν στο καμαρίνι της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για την "Madame X" περιοδεία της, απευθύνθηκε στον πρίγκιπα Harry και στη Meghan Markle, αποκαλώντας μάλιστα τον Καναδά μια χώρα βαρετή. «Μην πάτε στον Καναδά, είναι τόσο βαρετά. Ελάτε στη Νέα Υόρκη, σας νοικιάζω το σπίτι μου. Έχει δύο κρεβατοκάμαρες και υπέροχη θέα στο Manhattan. Είναι καλύτερο κι από το παλάτι του Buckingham».

Μετά την ανακοίνωση του Harry και της Meghan να παραιτηθούν από τα καθήκοντα του παλατιού, οι ίδιοι έχουν εμφανιστεί με τον μικρό Archie στον Καναδά, δημιουργώντας την εντύπωση ότι τελικά θα μετακομίσουν στο μέρος όπου μεγάλωσε η Meghan Markle.

Δείτε ακόμη: 8 + 1 γυναίκες φωτογραφίζονται και απενοχοποιούν τα σημάδια που τους άφησε η εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.