CELEBRITIES

Το viral video που παρουσιάζει τον πρίγκιπα Harry ως τον πιο περιποιητικό σύζυγο του κόσμου


5 Φεβρουαρίου 2020

Το viral video που παρουσιάζει τον πρίγκιπα Harry ως τον πιο περιποιητικό σύζυγο του κόσμου

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα, το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο σε όλα όσα ακολούθησαν μετά την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποσυρθούν από τα πριγκιπικά καθήκοντα, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί ένα από τα πιο τρυφερά video.

Με πρωταγωνιστές τον Harry και τη Meghan, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παρουσιάζεται μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του ζευγαριού αυτό το διάστημα.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε από τον χρήστη @ddarveyy του Twitter και δείχνει μικρές χειρονομίες αγάπης του πρίγκιπα προς τη σύζυγό του. Ο Harry εμφανίζεται να βοηθάει τη Meghan ώστε να μην πιαστούν τα μαλλιά της στο κολιέ και γενικά να τη φροντίζει διακριτικά σε δημόσιες εμφανίσεις τους, εκδηλώνοντας τη μεγάλη του αγάπη για εκείνη. Δικαιολογημένος λοιπόν, ο χαρακτηρισμός του πρίγκιπα ως "ο πιο περιποιητικός σύζυγός". 

Το βίντεο κυκλοφορεί στο Twitter τις τελευταίες ημέρες, αλλά έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 700.000 likes 150.000 retweets. 

Δείτε ακόμη: H Hailey Bieber με camel coat 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.