CELEBRITIES

Η εκπληκτική εμφάνιση της Jennifer Lopez στον τελικό του Super Bowl που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2020

Η εκπληκτική εμφάνιση της Jennifer Lopez στον τελικό του Super Bowl που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

Πώς κατάφερε η Jennifer Lopez να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με μία της εμφάνιση; Κι όμως η διάσημη performer αφού ανέβηκε στο stage του τελικού κυπέλου του Super Bowl, κατάφερε να αποσπάσει ποικίλα σχόλια τόσο από άνδρες όσο κι από γυναίκες.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι 50 και έχει τέτοια εικόνα!», είπαν πολλές γυναίκες, πριν σχολιάσουν για τον εαυτό τους, «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι 50 και φαίνομαι τόσο χάλια!». Κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον θαυμασμό και το δέος τους ενώ κάποιες άλλες γυναίκες σχολίασαν τον προκλητικό τρόπο που η Jennifer Lopez χόρευε στη σκηνή. Γράφτηκαν σχόλια όπως "Trashy" και ότι είναι «Σπόνσορας του Pornhub».

Τελικά ποια άποψη επικρατεί; Το να χορεύει μια δυναμική γυναίκα και να δείχνει απελευθερωμένη; Ή όλο αυτό υπονομεύει το γυναικείο φύλο απέναντι στους άντρες; Αυτο που πρέπει να έχουμε όλοι υπόψιν μας είναι ότι η γυναίκα είναι αναγκαίο να βρίσκεται στο επίκεντρο, δείχνοντας τη δουλειά και την προσπάθεια που έχει καταβάλει για να μπορέσει να επιτύχει τους στόχους της.

Δείτε ακόμη: Celebrities με φορέματα και μπότες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.