CELEBRITIES

O Brad Pitt συγκινημένος αφιερώνει το Oscar στα παιδιά του – Το έμμεσο μήνυμα στην Angelina Jolie


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2020

O Brad Pitt συγκινημένος αφιερώνει το Oscar στα παιδιά του – Το έμμεσο μήνυμα στην Angelina Jolie

O Brad Pitt κρατώντας το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια του για την κατηγορία Β' ανδρικού ρόλου έκανε μια ευχαριστήρια ομιλία που σίγουρα δεν περιμέναμε, αφού ο ίδιος έχει επιλέξει να μη μιλάει για τα παιδιά του δημόσια. Αυτή τη φορά λοιπόν, καθόλου τυχαία όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα αφιέρωσε το βραβείο στα παιδιά του, μιλώντας για εκείνα με τα πιο γλυκά λόγια.

Ο γοητευτικός ηθοποιός φαίνεται να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie και αυτό έχει διαταράξει και τις σχέσεις με τα παιδιά του.

Αλλά θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα τα κακά σενάρια, δηλώνοντας πως τα παιδιά του, του «χρωματίζουν» τη ζωή του και με δάκρυα στα μάτια κατέληξε πως τα λατρεύει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 56χρονος ηθοποιός δεν είχε -μέχρι σήμερα- κερδίσει ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο για το υποκριτικό ταλέντο του, παρά το γεγονός ότι μετρά ήδη 30 χρόνια στη βιομηχανία του κινηματογράφου και έχει προταθεί τρεις φορές.

Δείτε την ομιλία του:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.