CELEBRITIES

Ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2020

Ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εδώ και κάποιες εβδομάδες, προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή στον Καναδά. Μετά την αιφνίδια ανακοίνωσή τους τον προηγούμενο μήνα, ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, οι δυο τους θέλησαν να αποστασιοποιηθούν από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να ζήσουν περισσότερες ιδιωτικές στιγμές.

Ωστόσο, τον επόμενο μήνα το ζευγάρι θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον μικρό Archie αλλά όχι για πολύ. Για την ακρίβεια, επιστρέφει για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε την επιστροφή τους για να παρευρεθούν στο Commonwealth Service του Westminster Abbey στο Λονδίνο, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου.

Το συγκεκριμένο event αποτελεί μέρος των βασιλικών υποχρεώσεων που είχαν ο Harry και η Meghan πριν πάρουν την τελική τους απόφαση να αποτραβηχτούν από το Παλάτι. Έτσι, θα παραστούν στο σημαντικό γεγονός προκειμένου να τιμήσουν τη βασίλισσα, επιστρέφοντας ωστόσο μετά το πέρας της εκδήλωσης, και πάλι στις βάσεις της νέας τους ζωής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.