Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Παράσιτα» χάρηκε τόσο για τα τέσσερα Oscars που παίζει με αυτά σαν μικρό παιδί και γίνεται viral
11 Φεβρουαρίου 2020
Ενθουσιασμός, υπερηφάνεια και συγκίνηση επικρατούν στη νοτιοκορεατική κοινωνία έπειτα από την επιτυχία της ταινίας «Παράσιτα» στα βραβεία Oscars.
Τα «Παράσιτα» κέρδισαν τέσσερα Όσκαρ - καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου, καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.
Ο ίδιος ο σκηνοθέτης Bong Joon Ho ήταν όσο χαρούμενος που όπως είπε θα έπινε όλο το βράδυ, ενώ φωτογραφήθηκε με τα αγαλματάκια και πανηγύρισε την νίκη του σαν παιδί.
Η φωτογραφία του που παίζει σαν παιδί μπροστά στον φωτογραφικό φακό του press room των Oscars, βάζοντας τα δύο αγαλματάκια να φιληθούν γίνεται viral.
Στο πρόσωπο του είναι ζωγραφισμένη η ευτυχία και η εικόνα του είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα. Συγχαρητήρια!
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
Διαβάζονται Τώρα
- Το ζευγάρι παπούτσια – ορισμός του quiet luxury που θα βλέπουμε παντού φέτος και 5 επιλογές για να το προσθέσεις στη συλλογή σου
- Η αναβλητικότητά τους δεν έχει όρια: 5 συνήθειες που επιβεβαιώνουν πως ζουν μόνιμα με το «θα το κάνω μετά»
- Μανικιούρ χειμώνας 2026: Αυτό είναι το nail trend που θα βλέπεις παντού