CELEBRITIES

O Elton John δίνει τα έσοδα από το after party των Oscars σε ίδρυμα για το AIDS


The Jennettes

13 Φεβρουαρίου 2020

O Elton John δίνει τα έσοδα από το after party των Oscars σε ίδρυμα για το AIDS

Το after party του Elton John κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια για καλό σκοπό, υποστηρίζοντας την προσπάθεια οργάνωσης με αποστολή τον τερματισμό του AIDS.

«Τι βραδιά! Είναι τόσο ξεχωριστό να γιορτάζουμε το 28ο ετήσιο Όσκαρ party με τους "Fab Five" και τον Sam Feder και κερδίζουμε ένα ακόμη Oscar! Αλλά το σημαντικότερο, απόψε συγκεντρωθήκαμε για να αντλήσουμε επειγόντως αναγκαία κεφάλαια και να ενημερώσουμε για την LGBT κοινότητα που κινδυνεύει ή ζει με τον ιό HIV στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο» είπε ο διάσημος τραγουδιστής στο πλήθος των αστέρων.

Σύμφωνα με τη σελίδα στο Instagram του Ιδρύματος του Elton John για το AIDS, στο party που διοργανώθηκε συγκεντρώθηκαν 6,4 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηριχθεί η προσπάθεια της οργάνωσης με αποστολή τον τερματισμό του AIDS.

H Heidi Klum, η Diane Lane, ο Eric McCormack, ο μουσικός Sam Fender και ο Billy Porter ήταν μερικοί από τους πολλούς παρευρισκόμενους στο after party του διάσημου τραγουδιστή.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.