CELEBRITIES

Ο λόγος που ο Elton John «έχασε» τη φωνή του σε συναυλία και έφυγε από τη σκηνή


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2020

Ο λόγος που ο Elton John «έχασε» τη φωνή του σε συναυλία και έφυγε από τη σκηνή

Ο διάσημος τραγουδιστής, Elton John, ξεσπά ξαφνικά σε δάκρυα πάνω στη σκηνή και διακόπτει τη συναυλία.

Ο λόγος; Η πνευμονία που ταλαιπωρεί τον Βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη. Μάλιστα ο Elton John ζήτησε αργά χθες το βράδυ συγγνώμη από τους θαυμαστές του στη Νέα Ζηλανδία καθώς «έχασε τη φωνή του» και υποχρεώθηκε να ολοκληρώσει νωρίτερα μια συναυλία του στο Okland.

Με μεγάλη δυσκολία τραγούδησε την επιτυχία του «Candle in the Wind» και ενημέρωσε το κοινό ότι δεν γνωρίζει για πόσο ακόμη μπορεί να συνεχίσει. Τελικά, στη μέση της συναυλίας, ο 72χρονος σταρ, σταμάτησε και ενημέρωσε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο στάδιο πως έπρεπε να φύγει.

«Απλά έχασα εντελώς τη φωνή μου, δεν μπορώ να τραγουδήσω. Με συγχωρείτε, πρέπει να φύγω», ανέφερε προς το κοινό, που άρχισε να τον χειροκροτεί. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Elton John, θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε στη συναυλία του «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν απόψε στο Okland. Διαγνώστηκα με πνευμονία νωρίτερα σήμερα, αλλά ήμουν αποφασισμένος να παρουσιάσω το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατό σόου. Έπαιξα και τραγούδησα με όλες τις δυνάμεις μου μέχρι που η φωνή μου δεν άντεξε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, πολύ ταραγμένος και ζητώ συγγνώμη. Τα έδωσα όλα. Σας ευχαριστώ πολύ για την εντυπωσιακή σας στήριξη και για όλη την αγάπη που μου δείξατε απόψε. Θα σας είμαι αιώνια ευγνώμων. Με αγάπη, Elton»

Δείτε ακόμη:OSCARS 2020 BEST DRESSED 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.