CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κινδυνεύουν να χάσουν τον βασιλικό τίτλο «royal sussex»


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κινδυνεύουν να χάσουν τον βασιλικό τίτλο «royal sussex»

Οι συζητήσεις στο Παλάτι βρίσκονται σε εξέλιξη αναφορικά με τη διατήρηση ή μη, του βασιλικού τίτλου και τη χρήση του ως εμπορικό σήμα από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή, είναι πολύ πιθανό το ζευγάρι να μη μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τους τίτλους του "Δούκα και της Δούκισσας του Sussex" στα νέα επαγγελματικά του εγχειρήματα. 

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, ενώ όπως δήλωσε το ίδιο πρόσωπο από το Παλάτι, "Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έφτασε η στιγμή να συζητηθεί εκ νέου, η χρήση του όρου που συνδέεται με αυτά.

Από τη στιγμή που επέλεξαν την οικονομική τους ανεξαρτησία και θα προχωρήσουν στη δημιουργία νέας μη- κερδοσκοπικής οργάνωσης, είναι πολύ πιθανό να επέλθει αλλαγή και στη χρήση των βασιλικών τους τίτλων. Οι λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν σε πολύ λίγο καιρό". 

Ο τίτλος "Sussex Royal" έχει εξαιρετική δυναμική μέχρι σήμερα, στο προφίλ του Harry και της Meghan. Ο επίσημος λογαριασμός του πριγκιπικού ζευγαριού στο Instagram έχει πάνω από 11 εκατομμύρια followers ενώ όλες οι μελλοντικές ενέργεις έχουν στηριχθεί πάνω σε αυτόν τον τίτλο.Το ζευγάρι έχει μάλιστα, ήδη πληρώσει δεκάδες χιλιάδες λίρες για ιστοσελίδα με τον τίτλο "Royal Sussex" και έχει κινηθεί για τη νομική κατοχύρωση του ίδιου τίτλου ως εμπορικού σήματος. 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.