CELEBRITIES

O Ben Affleck μετανιώνει πολύ για κάτι στη ζωή του και δεν είναι για το τατουάζ στην πλάτη του


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2020

O Ben Affleck μετανιώνει πολύ για κάτι στη ζωή του και δεν είναι για το τατουάζ στην πλάτη του

Το 2020 αναμένεται να είναι πολύ σημαντική χρονιά για τον Ben Affleck, καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες (The Way Back, The Last Thing He Wanted, Deep Water, and The Last Duel).

Με αφορμή τους ρόλους του, ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στους New York Times, και ανοίχτηκε μεταξύ άλλων, για τα πράγματα που μετανιώνει περισσότερο στη ζωή του. 

Ο εθισμός του στο αλκοόλ σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν η βασική αιτία χωρισμού με τη Jennifer Garner, γεγονός το οποίο μετανιώνει πολύ σήμερα. "Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνω στη ζωή μου, είναι αυτός ο χωρισμός. Έχω κάνει πολλά λάθη, έχω σίγουρα κάνει πράγματα που μετανιώνω, αλλά πρέπει να μαθαίνεις από αυτά και να προχωράς μπροστά". 

Ο Ben Affleck έκανε αποτοξίνωση από το 2001 έως το 2017, αλλά το 2018 υποτροπίασε, μετά την επίσημη ανακοίνωσή του ότι είχε καταφέρει να παραμείνει νηφάλιος για έναν χρόνο. "Το ότι ενέδωσα ξανά στον εθισμό μου, μου προκαλεί μεγάλη αμηχανία σήμερα. Εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ, εύχομαι να μην είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες μου από τότε στο internet για να μην τις βλέπουν σήμερα, τα παιδιά μου".

Ο ίδιος πάντως, θα περιμέναμε πως έχει μετανιώσει και για το τεράστιο τατουάζ που έχει κάνει στην πλάτη του, αλλά μας διέψευσε! 

Δείτε ακόμη: Από το Ben Affleck στην Kat Von D- Τα πιο αποτυχημένα τατουάζ των διασήμων 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.