CELEBRITIES

Rosario Dawson: H γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι είναι bisexual


19 Φεβρουαρίου 2020

Rosario Dawson: H γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι είναι bisexual

Τα τελευταία δύο χρόνια η Rosario Dawson είναι σε σχέση με τον γερουσιαστή Cory Booker, ενώ και πιο πριν είχε απασχολήσει για δυο σχέσεις της. 

Όμως στην τελευταία της συνέντευξη η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι αποκλειστικά στραμμένη στον αντρικό πληθυσμό όταν πρόκειται για την ερωτική της ζωή.

Η 40χρονη ηθοποιός ρωτήθηκε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της με αφορμή μια ανάρτηση που είχε κάνει πίσω στο 2018 για το αμερικανικό pride, όπου όλοι είχαν υποθέσει τότε ότι είχε κάνει το «come out» της. Η ίδια πάντως απέρριψε αυτή την αίσθηση, αλλά δεν απέρριψε την ουσία.

«Όλοι έλεγαν τότε ότι αποκαλύφθηκα, αλλά δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο. Δεν λέω ότι δεν είναι ακριβές πως είμαι bi, αλλά λέω ότι δεν έκανα κάτι τέτοιο τότε. Υποθέτω το κάνω τώρα. Δεν είχα ποτέ μια αληθινή σχέση προς την άλλη κατεύθυνση, οπότε δεν το νιώθω σαν ένα πραγματικό κάλεσμα μέσα μου».

Η διάσημη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή ακτιβίστρια για θέματα που αφορούν τη βία κατά των γυναικών, την φτώχεια, τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και όχι μόνο.

Φωτογραφίες : Splash / Ideal Image 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.