CELEBRITIES

Βόλτα στο Παλάτι του Buckingham- Η βασίλισσα Ελισάβετ μας ξεναγεί με ένα video στο σπίτι της


19 Φεβρουαρίου 2020

Βόλτα στο Παλάτι του Buckingham- Η βασίλισσα Ελισάβετ μας ξεναγεί με ένα video στο σπίτι της

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι να ζεις μέσα στο Buckingham, την επίσημη κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ; Αν ναι, και αν ο δρόμος σας δεν σας έβγαλε στο Λονδίνο, η 93χρονη μονάρχης της Βρετανίας αποφάσισε, με αφορμή μια ανακαίνιση που κάνει, να μας ξεναγήσει στο εσωτερικό του παλατιού.

Το βίντεο μάς παρουσιάζει την απομάκρυνση της ταπετσαρίας από το Yellow Drawing Room του παλατιού. Πρόκειται για μια ιστορική ταπετσαρία του 19ου αιώνα και ο λόγος που αφαιρείται ενόψει των αλλαγών είναι όχι μόνο για να ανανεωθεί αλλά και για να προστατευτεί από φθορές. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες θα επιστρέψει και πάλι στη θέση της.

Η διαδικασία απαιτεί χρόνο και γνώση. Η ανακαίνιση θεωρείται ζωτικής σημασίας για να περιοριστεί ο κίνδυνος από φωτιά και πλημμύρα ενώ θα εξασφαλίσει ότι το παλιό δίκτυο καλωδίων θα είναι σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα. Επιπλέον, η ανακαίνιση θα κάνει το παλάτι να είναι πιο ευχάριστο για τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.