CELEBRITIES

Η Ελισάβετ αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το βασιλικό της χαμόγελο


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2020

Η Ελισάβετ αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το βασιλικό της χαμόγελο

H βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Royal National ENT and Eastman Dental hospital, έδειξε το πιο ανθρώπινο πρόσωπό της στα παιδιά που βρίσκονταν εκείνη τη μέρα στη κλινική.

«Φορούσα και εγώ σιδεράκια, ευτυχώς πριν από πολλά χρόνια. Στο τέλος, όμως, άξιζε ο κόπος» δήλωσε χαρακτηριστικά η βασίλισσα. Η βασίλισσα μιλώντας περισσότερο σαν γιαγιά τους και λιγότερο σαν βασίλισσα σε παιδιά που φορούσαν σιδεράκια στα δόντια τους, αποκάλυψε πως καταλαβαίνει την κατάσταση τους γιατί και η ίδια φορούσε σιδεράκια όταν ήταν μικρότερη. Βέβαια, η βασίλισσα φαίνεται πως δεν είναι το μοναδικό μέλος της βασιλικής οικογένειας που φορούσε σιδεράκια. Και οι πρίγκιπες Harry και William, είχαν φορέσει σιδεράκια όταν ήταν μικρότεροι.

Στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου, η βασίλισσα είδε τα παιδιά και τις οικογένειές τους να συμμετέχουν σε δημιουργικές συνεδρίες για την υγεία, ενώ ενημερώθηκε για το πόσο άνετα είναι τα παιδιά κατά τη διάρκεια των επισκέψεων τους. Η μονάρχης, επίσης, συναντήθηκε από πλήθος νεαρών, καθώς κυμάτιζαν βασιλικές σημαίες, φορώντας χρυσά και ασημένια χαρτόνια στα κεφάλια τους, σαν τιάρες. Η βασίλισσα χαμογέλασε και τους είπε: "Πολύ ωραίες κορώνες".

Δείτε ακόμη: Το αριστοκρατικό στιλ της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.