CELEBRITIES

Ο Joaquin Phoenix σώζει αγελάδες από τη σφαγή και γίνεται viral


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2020

Ο Joaquin Phoenix σώζει αγελάδες από τη σφαγή και γίνεται viral

Εκτός από οσκαρικός πλέον ηθοποιός, ο Joaquin Phoenix, είναι γνωστό, ότι κάνει τα πάντα για το περιβάλλον και τη διάσωσή του. Και μάλιστα, όντας vegan και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, ο διάσημος ηθοποιός καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταματήσει πράξεις που υποβάλλουν τα ζώα σε κακοποίηση.

Αυτή τη φορά, ο Joaquin Phoenix βρέθηκε σε σφαγείο στη Νότια Καλιφόρνια, όπου είχε προγραμματίσει «ξενάγηση» η οργάνωση «Animal Save» του Los Angeles. Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο διευθύνων σύμβουλος του σφαγείου έδειξε στον ηθοποιό μια αγελάδα που είχε μόλις γεννήσει το μοσχαράκι της. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, ο Phoenix αποφάσισε να απομακρύνει τα θηλαστικά από το σφαγείο. Πρόκειται για την 5η μητέρα με το παιδί της που διασώζονται από το συγκεκριμένο σφαγείο. Τα ζώα, που ο Phoenix τα ονόμασε «Liberty» και «Indigo» θα ζήσουν στο εξής στο «Farm Sanctuary», μια δομή που προασπίζει τα δικαιώματα των ζώων.

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα βρω φίλους σε ένα σφαγείο,αλλά γνωρίζοντας τον Anthony, πρόεδρο/CEO του σφαγείου και ανοίγοντάς του την καρδιά μου, συνειδητοποίησα πως μπορεί τελικά να έχουμε μεταξύ μας περισσότερα κοινά παρά διαφορές», είπε ο Phoenix. «Χωρίς την κίνηση καλοσύνης του, η Liberty και το μωρό της θα είχαν φρικτό τέλος. Παρόλο που θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την απελευθέρωση όλων των ζώων που υποφέρουν σε τέτοια καταπιεστικά συστήματα, πρέπει να κάνουμε μια παύση για να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε αυτές τις νίκες και τους ανθρώπους που βοηθάνε ώστε να γίνουν», σχολίασε ο Joaquin Phoenix.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.