CELEBRITIES

H Victoria Βeckham δημοσίευσε το πιο γλυκό throwback βίντεο με τον David από τις πρώτες ημέρες της σχέσης τους


25 Φεβρουαρίου 2020

H Victoria Βeckham δημοσίευσε το πιο γλυκό throwback βίντεο με τον David από τις πρώτες ημέρες της σχέσης τους

Η Victoria Βeckham έκανε στους fans την καλύτερη έκπληξη, καθώς μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο video από τις πρώτες μέρες του συζύγου της, David.

Το ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο πάνω από είκοσι χρόνια και έχουν τέσσερα παιδιά μαζί είναι από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα. Aυτή τη φορά φαίνεται πως η Victoria είχε νοσταλγική διάθεση.

Στο βίντεο από τα 90s τους βλέπουμε να συνομιλούν και να δείχνουν απίστευτα ερωτευμένοι. Αγκαλιάζονται και γελούν μπροστά στον φακό σαν παιδιά. Εκείνος με λευκό φούτερ και κόκκινο αμάνικο jacket και μπαντάνα, εκείνη με τζιν και στραπλες τοπ.

Ο David, o οποίος τότε έπαιζε στην Manchester United δείχνει να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της

Το ζευγάρι είχε τότε πάρει μέρος σε ένα αστείο Q & A, όπου εκείνη τον ρωτά πως συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι είναι διάσημος.

"Ακριβώς μπροστά μου," αστειεύεται εκείνος, εννοώντας πως το κατάλαβε όταν ξεκίνησε να βγαίνει με το διάσημο Spice Girl.

"Τι σε έκανε να ερωτευτείς τη Βικτώρια;" ρωτάει κάποιος πίσω από την κάμερα.

" Ήταν όλα, ξέρετε όλο το πακέτο που ερωτεύτηκα σε εκείνη"¨.

"Δεν είναι πολύ σέξι;" ρωτά η Victoria, καθώς κοιτάζει τον φακό και τον αγκαλιάζει

Καθώς μοιράστηκε το βίντεο στο σπίτι με τους 27 εκατομμύρια οπαδούς της, η Βικτώρια έγραψε: "Τόσο γλυκό! Σ 'αγαπώ David Beckham."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.