CELEBRITIES

Ο δούκας του Sussex ζήτησε να τον παρουσιάσουν σε επίσημη εκδήλωση «απλά Harry»


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2020

Ο δούκας του Sussex ζήτησε να τον παρουσιάσουν σε επίσημη εκδήλωση «απλά Harry»

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία, περίπου έναν μήνα μετά την εγκατάσταση του στον Καναδά με τη Meghan Markle και τον μικρό Archie.

Ο δούκας του Sussex παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τον οικολογικό τουρισμό στη Σκωτία, κάνοντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το Παλάτι για την απομάκρυνση του ίδιου και της Meghan από τα βασιλικά καθήκοντα. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο δούκας ζήτησε να τον παρουσιάσουν με το μικρό του όνομα, απλά ως Harry. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Ayesha Hazarika κάλεσε τον Harry επάνω στη σκηνή με το μικρό του όνομα. Μάλιστα, όπως τόνισε για τον ίδιο, "Έχει κάνει σαφές το γεγονός ότι όλοι θα πρέπει να τον αποκαλούμε απλά Harry". 

Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Harry από τις 31 Μαρτίου δεν θα χρησιμοποιεί τον τίτλο "Sussex Royal", δεδομένου ότι τότε θα αποσυρθεί επίσημα από τις βασιλικές του υποχρεώσεις. 

Δείτε ακόμη: Γνωρίζατε ότι οι παρακάτω celebrities έχουν βασιλικό αίμα; 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.