CELEBRITIES

Ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στο σχολείο του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2020

Ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στο σχολείο του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte

Το σχολείο των George και Charlotte, Thomas’s Battersea, χτυπήθηκε με ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Αρκετοί μαθητές έχουν αναφέρει ότι έχουν συμπτώματα γρίπης αφού επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία. Πλήθος μαθητών του σχολείου στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο πιστεύεται ότι έχει χτυπηθεί από κορωνοϊό. «Όπως όλα τα σχολεία, παίρνουμε πολύ σοβαρά τις υποψίες για τον κορωνοϊό καθώς όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να μην εξαπλωθεί. Πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που έχουν ύποπτα συμπτώματα. Αυτοί πάντως παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να φανεί το τι ακριβώς έχουν. Φυσικά, όλοι οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά και σύντομα ίσως κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις», αναφέρουν χαρακτηριστικά από το σχολείο.

Σε λιγότερες από 24 ώρες, έκλεισαν 26 σχολεία σε όλη την Μεγάλη Βρετανία ως μέσο πρόληψης του κορωνοϊού καθώς αρκετοί από τους ανθρώπους που είτε εργάζονται, είτε φοιτούν σε αυτά, έχουν επιστρέψει από ταξίδια τους στην Βόρεια Ιταλία.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.