CELEBRITIES

Η Madonna ακυρώνει μια ακόμη συναυλία- Το νέο ατύχημα επί σκηνής και οι λυγμοί της star


The Jennettes

2 Μαρτίου 2020

Η Madonna ακυρώνει μια ακόμη συναυλία- Το νέο ατύχημα επί σκηνής και οι λυγμοί της star

H Madonna το τελευταίο διάστημα, έχει προχωρήσει σε ακύρωση πολλών συναυλιών της, εξαιτίας του τραυματισμού στο γόνατό της αλλά αυτή τη φορά, ένα νέο ατύχημα την έκανε να μεταθέσει εμφάνισή της στο Παρίσι. 

Σύμφωνα με το Grand Rex, στο οποίο θα εμφανιζόταν η 61χρονη διάσημη τραγουδίστρια την Κυριακή το βράδυ, «Με λύπη σας πληροφορούμε ότι το show της Madonna, ακυρώθηκε, εξαιτίας μόνιμων τραυματισμών».

Σε μία ακόμη συναυλία της στο Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης, η  Madonna είχε ένα ακόμη ατύχημα. Κατά τη διάρκεια συναυλίας της, έπεσε από καρέκλα την οποία χρησιμοποιούσε για τις ανάγκες της performance. Στο σημείο, έσπευσε ένα μέλος από τη χορευτική της ομάδα, προκειμένου να τη βοηθήσει ενώ η ίδια δεν σταμάτησε να τραγουδά.

Όπως κυκλοφόρησε ωστόσο αργότερα στο διαδίκτυο, ο πόνος από τον τραυματισμό ήταν τόσο έντονος που η ίδια ξέσπασε σε λυγμούς.

Η star δήλωσε αργότερα, στους θαυμαστές της πως εκείνη ήταν που ήθελε να ολοκληρώσει την περιοδεία με όποιο κόστος γι' αυτό δεν θέλει τη λύπη του κοινού. Οι εμφανίσεις της στο Παρίσι θα ολοκληρώνονταν στις 11 Μαρτίου στα πλαίσια της περιοδείας της "Madame X Tour", αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο εάν τελικά θα γίνουν.

Δείτε ακόμη: Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, "Madonna: Η βασίλισσα της Ποπ, 18 χρονών χορεύει γυμνή μπαλέτο

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS