CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez εξηγεί γιατί δεν βιάζεται να παντρευτεί με τον Alex Rodriguez


The Jennettes

3 Μαρτίου 2020

Η Jennifer Lopez εξηγεί γιατί δεν βιάζεται να παντρευτεί με τον Alex Rodriguez

H Jennifer Lopez βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Vision tour» της Oprah Winfrey και μίλησε για τα πάντα.

Η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Alex Rodriguez με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο με μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου στην παραλία, με μονόπετρο και τον πρώην αθλητή να γονατίζει μπροστά της.

Όλοι περιμέναν ότι το ζευγάρι θα παντρευόταν μέσα στον επόμενο χρόνο αλλά φαίνεται πως δεν είναι κάτι που έχουν προγραμματίσει. Η 50χρονη perfomer όπως εξηγεί δεν έχει κανένα άγχος για αυτό. Επίσης, βοηθά και το γεγονός ότι ούτε ο Alex Rodriguez της δημιουργεί κάποια πίεση.

Η JLo αναφέρθηκε στο πόσο ξεχωριστός είναι ο σύντροφός της και πόσο διαφέρει από κάθε άνδρα που είχε στη ζωή της μέχρι τώρα. Αυτό που της αρέσει είναι ότι είναι υποστηρικτικός, θέλει να ζουν διάφορες καταστάσεις μαζί και φυσικά, της αφήνει χώρο να λάμψει χωρίς να νιώθει ανασφάλεια ότι αυτό θα περιορίσει εκείνον. “Οφείλω πολλά από όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο σε εκείνον και στο γεγονός ότι ήταν στη ζωή μου” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη:OSCARS 2020 BEST DRESSED 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.