CELEBRITIES

Η αντίδραση της Vanessa Bryant στις φωτογραφίες που διέρρευσαν μετά τον χαμό του Kobe Bryant


The Jennettes

3 Μαρτίου 2020

Η αντίδραση της Vanessa Bryant στις φωτογραφίες που διέρρευσαν μετά τον χαμό του Kobe Bryant

Οι LA Times δημοσίευσαν πρόσφατα πως υπάρχουν φωτογραφίες από τα θύματα του δυστυχήματος με το ελικόπτερο που αφαίρεσε τη ζωή στον Kobe Bryant και στη 13χρονη κόρη του, Gianna, καθώς και σε άλλα επτά άτομα. Η αντίδραση της Vanessa Bryant ήταν άμεση.

Οι φωτογραφίες φαίνεται πως τραβήχτηκαν από αστυνομικούς και αν και δεν έχουν δημοσιευθεί στα μέσα ενημέρωσης, κυκλοφορούν σε κάποια κινητά. Ο δικηγόρος της Vanessa Bryant μετέφερε με δηλώσεις του πως είναι συντετριμμένη από αυτή την εξέλιξη. «Θέλει να προστατέψει την αξιοπρέπεια όλων των θυμάτων και των οικογενειών τους. Η αστυνομία μάς διαβεβαίωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να προστατευτεί η ιδιωτικότητα των οικογενειών και αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν μια απερίγραπτη παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του σεβασμού και της ιδιωτικής ζωής. Ζητούμε την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία για αυτά τα άτομα και να βγουν στην επιφάνεια τα ονόματά τους, ώστε να μη διαδοθούν περαιτέρω αυτές οι φωτογραφίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία έχει μεταφέρει σε όσους τυχόν έχουν φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής ελικοπτέρου, να τις διαγράψουν.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.