CELEBRITIES

Η «παράκληση» της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Harry κατά την 4ωρη συνάντησή τους


The Jennettes

3 Μαρτίου 2020

Η «παράκληση» της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Harry κατά την 4ωρη συνάντησή τους

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Harry πραγματοποίησαν μια τετράωρη συζήτηση στο κάστρο του Windsor σχετικά με το μέλλον του Harry.

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους γεύματος, η βασίλισσα έσπευσε να ενημερώσει τον εγγονό της πως ο ίδιος θα είναι "ευπρόσδεκτος να γυρίσει πίσω μαζί με τη Meghan Markle" όποτε το θελήσουν. 

Σε περίπτωση που αποφασίσουν να αλλάξουν γνώμη, το Παλάτι θα είναι ανοιχτό να τους δεχτεί πίσω, καθώς η 93χρονη βασίλισσα θέλησε να εκφράσει τη μεγάλη της αγάπη στον Harry: "Γνωρίζετε την αγάπη που έχουμε για εσάς και πάντα μπορείτε να ξαναγυρίσετε πίσω εάν το αποφασίσετε", τόνισε η ίδια κατά τη συνομιλία τους. 

Σύμφωνα με πηγή από το Παλάτι, "Η Βασίλισσα είχε πολλά να πει στον Harry και ήταν η ιδανική στιγμή για να μιλήσουν". Να σημειωθεί ότι την Κυριακή ήταν η πρώτη φορά που η Ελισάβετ κατάφερε να μιλήσει με τον εγγονό της και να είναι μόνοι τους μετά την απόφασή του με τη Meghan Markle να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντα. Η συζήτηση έγινε σε "ήρεμο κλίμα" ενώ υπάρχει έντονη ελπίδα της βασίλισσας για επιστροφή του Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε ακόμη: Οι πιο κομψές γυναίκες άνω των 50 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.