Η εξομολόγηση της Chrissy Teigen για τους "εφιάλτες που έχουν καταστρέψει τη ζωή της"

The Jennettes
Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020

H Chrissy Teigen είναι μοντέλο, συγγραφέας και μαμά δύο παιδιών και όπως η ίδια εξομολογήθηκε, τον τελευταίο καιρό υποφέρει από άγχος και εφιάλτες που προέρχονται από τον ρόλο της ως μητέρα. 

Έχοντας μιλήσει και παλαιότερα, για τις ανησυχίες και τα φορτία που αντιμετωπίζει μια γυναίκα όταν γίνεται μαμά, τώρα η Teigen τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό οι νέες μαμάδες να μη στιγματίζονται όταν δεν μπορούν να γίνουν το πρότυπο της ιδανικής μητέρας, καθώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά από τον συνδυασμό πολλαπλών ρόλων και υποχρεώσεων είναι τεράστιες.

Με απόλυτη ειλικρίνεια, το μοντέλο έκανε μια μικρή εξομολόγηση στο Instagram, λέγοντας: "Το ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται τρελό αλλά κάθε βράδυ είμαι αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες. Καταστρέφουν τη ζωή μου. Ξαπλώνω πολύ νωρίς στο κρεβάτι και κοιμάμαι με διαλείμματα γιατί ξυπνάω σχεδόν ιδρωμένη από απαίσιους εφιάλτες. Και είναι πάντα οι ίδιοι".

Όπως συνεχίζει η ίδια, "Μετά από αυτούς τους εφιάλτες, έχω κακή διάθεση όλη μέρα και νιώθω κουρασμένη. Απόψε θα δοκιμάσω να κοιμηθώ πάλι σε διαφορετικό δωμάτιο μήπως και απαλλαγώ από αυτούς". 

Οι fans της έσπευσαν να δώσουν χρήσιμες συμβουλές για να μην ξυπνάει μέσα στο βράδυ, όπως να διαβάζει ένα βιβλίο πριν τον ύπνο ή να κατεβάσει χαλαρωτικές εφαρμογές. H Chrissy Teigen είχε υπάρξει ειλικρινής και κατά το παρελθόν, μιλώντας για την επιλόχεια κατάθλιψη που αντιμετώπιζε, περιγράφοντας για καιρό, τη ζωή της ως μια "ευθεία γραμμή". 

Δείτε ακόμα: 8 + 1 διάσημες γυναίκες έχουν καταπληκτική ομοιότητα με stars του παλιού Hollywood