CELEBRITIES

Η αμήχανη στιγμή που η βασίλισσα Ελισάβετ κλειδώθηκε έξω από το Windsor


The Jennettes

9 Μαρτίου 2020

Η αμήχανη στιγμή που η βασίλισσα Ελισάβετ κλειδώθηκε έξω από το Windsor

Όπως φαίνεται, τα λάθη δεν αποφεύγονται ούτε στη βασιλική ζωή.

Για την ακρίβεια, είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ κλειδώθηκε έξω από το κάστρο του Windsor και όπως φαίνεται, ο οδηγός χρειάστηκε να κάνει πολλούς κύκλους με το Range Rover μέχρι να ανοίξει το κάστρο!

Οι πύλες ήταν κλειστές και κλειδωμένες και δεν ήταν κανείς εκεί για να ανοίξει στη μονάρχη της Αγγλίας. Όπως αναφέρθηκε στα ξένα μέσα, «Μια γυναίκα bodyguard βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε μάταια να ανοίξει τη μεγάλη ξύλινη πόρτα. Μετά από αρκετές προσπάθειες μέσα στη βροχή, αποφάσισε να φύγει από εκεί και να πάνε να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλη είσοδο».

Σύμφωνα με μάρτυρα, αυτό είναι κάτι που δεν έχουν ξαναδεί εδώ και τριάντα χρόνια. «Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος κοιμήθηκε εν ώρα υπηρεσίας ή απλά δεν την περίμεναν, όμως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξανά ακουστεί. Και δεν το λες και σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις μια βασίλισσα να έχει κλειδωθεί έξω από το ίδιο της το κάστρο»!

Το περιστατικό, που προκάλεσε ιδιαίτερη αμηχανία στην 93χρονη Ελισάβετ και τα βασιλικά μέλη, κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.