CELEBRITIES

Ο κρυφός συμβολισμός πίσω από την «matchy matchy» εμφάνιση των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry 


The Jennettes

9 Μαρτίου 2020

Ο κρυφός συμβολισμός πίσω από την «matchy matchy» εμφάνιση των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry 

Μία από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους έκαναν οι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry πριν την ολοκλήρωση του Megxit στις 31 Μαρτίου.

Εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου και για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασαν με τα looks που επέλεξαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Harry φόρεσε για τελευταία φορά την στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού, μια θέση που ανέλαβε το 2017, όταν αντικατέστησε τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος κατείχε αυτή την τόσο σημαντική θέση για 64 χρόνια μέχρι το φθινόπωρο του 2017, που παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του.

Η Meghan, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι, του βρετανικού οίκου Safiyaa, το οποίο κοστίζει 1.295 λίρες. 

Όλοι στάθηκαν στο γεγονός ότι η Meghan με την επιλογή του χρώματος που έκανε, ήταν σαν να τιμούσε την τελευταία επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry, ο οποίος φόρεσε τη στολή του ως Γενικός Αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού και μάλιστα αυτή ήταν η τελευταία του βασιλική υποχρέωση σε αυτό.

Πίσω λοιπόν από την χρωματική αρμονία του ζευγαριού κρύβονται αρκετά μηνύματα ενώ οι δυο τους πάντα θέλουν να δείχνουν πως ο ένας στηρίζει τον άλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.