CELEBRITIES

Η Meghan Markle βάζει «φωτιά» στα κόκκινα στο πλευρό του πρίγκιπα Harry


The Jennettes

8 Μαρτίου 2020

Η Meghan Markle βάζει «φωτιά» στα κόκκινα στο πλευρό του πρίγκιπα Harry

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της έκανε η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

Η Meghan Markle εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Harry σε εκδήλωση, που είναι μία από τις τελευταίες τους βασιλικές υποχρεώσεις, με επευφημίες και χειροκροτήματα. Οι Harry και Meghan περπάτησαν χέρι - χέρι, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex βρέθηκαν σε Φεστιβάλ Μουσικής στο Royal Albert Hall. Ο Harry εμφανίστηκε με την επίσημη στολή του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας, ενώ η Meghan έλαμψε σε ένα κατακόκκινο φόρεμα “Safiyya”, το οποίο συνδύασε μ’ ένα σατέν κόκκινο clutch “Manolo”, ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες “Aquazurra”, ενώ το look της συμπλήρωσαν σκουλαρίκια “Simone Rocha”.

Οι royal fans είχαν ακόμη μία ευκαιρία να δουν τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle σε μία ακόμα επίσημη εμφάνισή τους στο Λονδίνο, ως Δούκες του Sussex.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη:OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.