CELEBRITIES

Kourtney Kasdashian: «Νιώθω πολύ πιο άνετα να κυκλοφορώ γυμνή»


The Jennettes

10 Μαρτίου 2020

Kourtney Kasdashian: «Νιώθω πολύ πιο άνετα να κυκλοφορώ γυμνή»

Η Kourtney Kardashian έδωσε πρόσφατα, συνέντευξη στη Rosie Huntington-Whiteley, όπου μίλησε με αρκετή ειλικρίνεια για το σώμα της.

Η μεγαλύτερη σε ηλικία, Kardashian εξήγησε ότι νιώθει πολύ άνετα με το σώμα της και τα "ελαττώματα" του και πως νιώθει ακόμη καλύτερα όταν είναι εντελώς γυμνή. 

H Whiteley μάλιστα, τη ρώτησε πότε νιώθει πιο "ελκυστική" και η απάντησή της βρήκε σίγουρα, σύμφωνους τους followers της. "Τα ρούχα που φοράμε, δεν σχετίζονται με τον όρο του sexy", τόνισε η ίδια. Σύμφωνα με όσα είπε, νιώθει πολύ πιο άνετα με τον εαυτό της όταν δεν φοράει τίποτα.

"Γυμνή και με ραγάδες". Έτσι νιώθει πιο άνετα να κυκλοφορεί η Kardashian ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για την αποδοχή των ραγάδων στο σώμα της. Πέρσι μάλιστα, η ίδια είχε δημοσιεύσει αρετουσάριστη φωτογραφία της, λέγοντας πως αγαπάει τα "σημάδια" στο σώμα της.

Η αδερφή της, Kylie φαίνεται να συμφωνεί με την Kourtney ενώ όπως έχει η ίδια δηλώσει, "Δεν με ενοχλούν οι ραγάδες γιατί πολύ απλά τις θεωρώ ως ένα μικρό δώρο από τη Stormi". 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.