CELEBRITIES

#couplegoals: O Alex Rodriguez γιορτάζει την επέτειό του με τη Jennifer Lopez με το πιο ρομαντικό video


The Jennettes

11 Μαρτίου 2020

#couplegoals: O Alex Rodriguez γιορτάζει την επέτειό του με τη Jennifer Lopez με το πιο ρομαντικό video

Η ανάρτηση του Alex Rodriguez, για την επέτειο του αρραβώνα τους με τη Jennifer Lopez, δείχνει πόσο ερωτευμένος είναι.

Στις 10 Μαρτίου του 2019, ο A-Rod γονάτισε σε μία εξωτική παραλία στις Μπαχάμες και ζήτησε τη JLo σε γάμο, κάνοντας όλον τον πλανήτη να συγκινηθεί με το ρομαντικό σκηνικό που έβλεπε μπροστά στα μάτια του. Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Rodriguez κάνοντάς μας να λιώσουμε.

«Έναν χρόνο πριν στις Μπαχάμες.. Ήμουν τόσο αγχωμένος, δεν έχω ξαναϋπάρξει τόσο αγχωμένος σε ολόκληρη την καριέρα μου, γονάτισα κάτω και είπες το «ναι». Jennifer, κάθε στιγμή που περνώ μαζί σου είναι μια ευλογία. Είσαι η καλύτερή μου φίλη, η έμπνευσή μου, μία καταπληκτική μητέρα... “Macha”, είμαι τόσο τυχερός που είμαι μαζί σου. Σ´ ευχαριστώ που κάνεις τη ζωή μου καλύτερη. Ανυπομονώ και για άλλες αναμνήσεις μαζί σου. Σ´ αγαπώ. Χαρούμενη επέτειο», ήταν τα λόγια  με τα οποία συνόδευσε το βίντεο ο Alex Rodriguez, συγκινώντας τους πάντες.

Δείτε ακόμη:OSCARS 2020 BEST DRESSED

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.