CELEBRITIES

Τι ψιθύρισε ο πρίγκιπας William στην Kate Middleton κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης λειτουργίας;


The Jennettes

11 Μαρτίου 2020

Τι ψιθύρισε ο πρίγκιπας William στην Kate Middleton κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης λειτουργίας;

Μπορεί όλος ο κόσμος να μιλά για την τελευταία επίσημη εμφάνιση των Meghan και Harry πριν αλλάξουν το status τους, όμως υπήρξε κάτι ακόμα από εκείνη την ημέρα της Κυριακάτικης Λειτουργίας στο Λονδίνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Κι αυτό δεν ήταν άλλο από τη σιγανή συνομιλία του πρίγκιπα William με την Kate Middleton. Αφού κάθισαν στις καρέκλες τους, ο William γύρισε προς το πλευρό της Kate και άρχισε να της ψιθυρίζει. «Δεν μπορούμε να δίνουμε τα χέρια μας, πρέπει να μένουμε λίγο προς τα πίσω. Και μετά πρέπει να βάζουμε απολυμαντικό gel στα χέρια μας», είπε ο William με αφορμή την έξαρση του κορωνοϊού στη Βρετανία. Με την Kate να απαντά «Δεν έχω συνηθίσει έτσι, είναι πολύ παράξενο».

Όπως είναι γνωστό τα μέτρα που παίρνονται ανά την Ευρώπη για τη διακοπή της έξαρσης του κορωνοϊού είναι πολλά και από αυτά δεν θα ξέφευγε ούτε η βασιλική οικογένεια.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.