CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας, αποκαλύπτοντας στοιχεία για το Megxit


The Jennettes

11 Μαρτίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας, αποκαλύπτοντας στοιχεία για το Megxit

Ο πρίγκιπας Harry έπεσε θύμα Ρώσων φαρσέρ, οι οποίοι παρίσταναν την ακτιβίστρια Greta Thunberg και τον πατέρα της και τον ρώτησαν για τη ζωή του μετά το Megxit αλλά και για πολλά άλλα θέματα.

Ο Δούκας του Sussex, πιστεύοντας ότι μιλάει με την πραγματική Greta, αποκάλυψε «κατά λάθος» ότι πλέον εκείνος και η Meghan λειτουργούν τελείως ανεξάρτητα από τη Βασιλική Οικογένεια, και ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να προστατεύσει τον γιο του.


«Η απόφαση οπωσδήποτε δεν ήταν εύκολη αλλά ήταν η σωστή για την οικογένειά μας, η κατάλληλη απόφαση για να προστατεύσω τον γιο μου», λέει ο Harry στους φαρσέρ. «Και πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν να ταυτιστούν και μας σέβονται που βάλαμε ως προτεραιότητα την οικογένειά μας», πρόσθεσε. Οι φαρσέρ τον ρώτησαν στη συνέχεια για τα δημοσιεύματα πως τον «ξήλωσαν» από τα βασιλικά του καθήκοντα. «Όχι, όχι, και πάλι μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Κανείς δεν μας πήρε τους τίτλους», απάντησε ο Δούκας.

Ο πρίγκιπας Harry ρωτήθηκε επίσης και για τον Donald Trump, για τον οποίο είπε πως «έχει αίμα στα χέρια του» που προωθεί την αμερικανική βιομηχανία εξόρυξης άνθρακα. Ενώ τέλος, απέκρουσε τις επικρίσεις για τα συχνά ταξίδια του ίδιου και της συζύγου του με αεροπλάνο, λέγοντας ότι πετούν πολύ πιο σπάνια από άλλους που ταξιδεύουν αεροπορικά ακόμα και για μια απόδραση σαββατοκύριακου.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.