CELEBRITIES

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson ανακοίνωσαν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό


The Jennettes

12 Μαρτίου 2020

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson ανακοίνωσαν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό

Θετικοί στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι είναι ο διάσημος ηθοποιός Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson.

Ο νέος κορωνοϊός, όπως παρατηρούμε, δεν κάνει διακρίσεις. Ο διάσημος ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, βρίσκονται στην Αυστραλία, όπου ο Hanks ένιωσε αδιαθεσία. «Γεια σας, φίλοι μου. Εγώ και η Rita βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Rita είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Hanks θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Hanks», ανέφερε στο Twitter o Tom Hanks.

O Hanks όπως έγινε γνωστό πήγε να κάνει εξετάσεις σε νοσοκομείο όπου τα αποτελέσματα έδειξαν πως και αυτός, αλλά και η σύζυγός του, μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα αμέσως δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό και ένα video ο γιος τους, Chet Hanks. «Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά. Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει» πρόσθεσε. Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Chet Hanks.

Δείτε ακόμη: Eva Herzigová: Τα πιο iconic looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.