CELEBRITIES

Ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από το Buckingham δεν συνδέεται με τον κορωνοϊό


The Jennettes

17 Μαρτίου 2020

Ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από το Buckingham δεν συνδέεται με τον κορωνοϊό

Παρά τις έντονες φήμες τελευταία, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έφυγε από το παλάτι του Buckingham εξαιτίας του κορωνοϊού.

Μπορεί τα μέτρα ασφαλείας να έχουν εντατικοποιηθεί στο παλάτι μετά την αναβολή κάποιων προγραμματισμένων ταξιδιών για τη βασιλική οικογένεια αλλά σύμβουλος του Buckingham δήλωσε στο Bazaar.com ότι η βασίλισσα θα εκπληρώσει κάποια από τα καθήκοντά της κανονικά τις επόμενες ημέρες.

Πολλά από τα καθήκοντά της αναμένεται να υλοποιηθούν στο Λονδίνο ενώ η βασίλισσα μετά το σαββατοκύριακο αναμένεται μάλιστα, να επιστρέψει κανονικά στο παλάτι.

Η βασίλισσα συνηθίζει να περνάει χρόνο στο Windsor ειδικά τα Σάββατα και τις Κυριακές, έτσι το πιο πρόσφατο ταξίδι της έξω από το Λονδίνο δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη. 

Σε περίπτωση που η κατάσταση βέβαια χειροτερέψει, υπάρχει πλάνο η 93χρονη Ελισάβετ να μπει σε καραντίνα με τον πρίγκιπα Φίλιππο στην οικία του Sandringham, όπου εκεί τα άτομα του προσωπικού είναι ελάχιστα. Να σημειωθεί πως το Buckingham είναι ανοιχτό για πρόσωπα της κυβέρνησης και αξιωματικούς από όλο τον κόσμο. Επίσης, εργάζονται σε αυτό πάνω από 500 άτομα, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο, σε αντίθεση με το Windsor που το προσωπικό δεν ξεπερνά τα 100 άτομα.

Δείτε ακόμη: Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kate Middleton (365962)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.