CELEBRITIES

Ο Tom Hanks για τον κορωνοϊό: «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και πρέπει να ισιώσουμε την καμπύλη»


The Jennettes

18 Μαρτίου 2020

Ο Tom Hanks για τον κορωνοϊό: «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και πρέπει να ισιώσουμε την καμπύλη»

Μ´ ένα νέο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας ενημέρωσε ο Tom Hanks για την πορεία της υγείας εκείνου και της γυναίκας του, Rita Wilson, μετά τη διάγνωσή τους με κορωνοϊό.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Hanks έγραψε στο Twitter ότι βρέθηκε θετικός στον ιό SARS-CoV-2 στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα μίας ταινίας, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η Wilson άρχισαν να νιώθουν κούραση, να έχουν μυϊκούς πόνους και χαμηλό πυρετό. «Γεια σας φίλοι, σας έχω καλά νέα! Μετά από μία εβδομάδα που βρεθήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό και αυτοαπομονωθήκαμε, τα συμπτώματα είναι περίπου τα ίδια. Όχι πυρετός αλλά βαρεμάρα. Βάζοντας πλυντήριο και πλένοντας τα πιάτα, καταλήγουμε σε ύπνο στον καναπέ. Τα κακά νέα είναι ότι η Wilson με νίκησε 6 φορές στο Gin φτάνοντας τους 201 πόντους. Αλλά έμαθα να μη βάζω τόσο πολύ vegemite στο ψωμί μου. Πήρα μαζί μου και τη γραφομηχανή, που κάποτε αγαπούσα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Πρέπει να ισιώσουμε την καμπύλη, οι Hanks», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός, σχολιάζοντας κάτω από τη φωτογραφία της γραφομηχανής που έγραφε «CORONA».

Δείτε ακόμη:5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.