CELEBRITIES

Ο John Legend κάνει live stream συναυλία από το σπίτι του λόγω του κορωνοϊού για να εμψυχώσει τους fans του


The Jennettes

18 Μαρτίου 2020

Ο John Legend κάνει live stream συναυλία από το σπίτι του λόγω του κορωνοϊού για να εμψυχώσει τους fans του

Ο John Legend μαζί με τη σύζυγό του δίπλα του, την Chrissy Teigen, πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες την πρώτη live stream συναυλία του από το σπίτι του λόγω του κορωνοϊού για να εμψυχώσει τους fans του. Η ιδέα της συναυλίας εξ' αποστάσεως ξεκίνησε από τον Chris Martin, τραγουδιστή των Coldplay.

Αφού ακυρώθηκε η μία συναυλία μετά την άλλη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και όλοι μένουν μέσα στο σπίτι, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει συναυλίες δωρεάν για όλους μέσα από το Instagram.

Η ιδέα του αγαπημένου τραγουδιστή, Martin, ενέπνευσε και άλλους καλλιτέχνες να κάνουν το ίδιο προκειμένου να τονώσουν την διάθεση του κόσμου που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ο φίλος μου ο Chris Martin έκανε ένα υπέροχο μικρό live από το σπίτι σήμερα. Θα κάνω ένα κι εγώ αύριο στη 13:00 (ώρα Αμερικής). Τα λέμε σύντομα. Θα προσπαθήσουμε να το περάσουμε αυτό μαζί! #TogetherAtHome

Απολαύστε κι εσείς την συναυλία που έκανε online o John Legend:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.