CELEBRITIES

Reese Witherspoon: «Μου συνέβησαν πολύ άσχημα πράγματα μόλις άρχισα την ηθοποιία»


The Jennettes

18 Μαρτίου 2020

Reese Witherspoon: «Μου συνέβησαν πολύ άσχημα πράγματα μόλις άρχισα την ηθοποιία»

Η διάσημη ηθοποιός, Reese Witherspoon αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, τις παρενοχλήσεις που δέχθηκε, μόλις άρχισε να δουλεύει ως ηθοποιός.

«Πολύ άσχημα πράγματα μου συνέβησαν. Προσβλήθηκα, παρενοχλήθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Πρόσφατα είχαμε συζητήσει μ’ έναν δημοσιογράφο γι' αυτό», συνέχισε η Witherspoon. «Με ρώτησε, λοιπόν, γιατί δεν μίλησα νωρίτερα; Και σκέφτηκα ότι είναι τόσο σημαντικό να μιλήσει με κάποιον που έχει βιώσει αυτά τα πράγματα και στη συνέχεια να τα κρίνει ο κόσμος. Τελικά, ήταν πολύ εγωιστικό από μέρους μου να μη μιλήσω», είπε η ηθοποιός.

Η ίδια όπως άλλωστε είναι γνωστό, μετέχει στο κίνημα #metoo, ενώ όπως είπε: «Πριν από 25 χρόνια δεν υπήρχε κανένα κίνημα ή κάπου που θα μπορούσα να πω την ιστορία μου. Τα social media είναι πια εδώ για να πει ο καθένας την ιστορία του και να ακουστεί».

Δείτε ακόμη:Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.