CELEBRITIES

Ο Tom Hanks για τον κορωνοϊό: «Να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο»


The Jennettes

23 Μαρτίου 2020

Ο Tom Hanks για τον κορωνοϊό: «Να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο»

Ο Tom Hanks και η σύζυγός του αναρρώνουν από τον κορωνοϊό στην Αυστραλία αφότου πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και μας ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας τους, δίνοντας πάντα ένα θετικό μήνυμα προς όλους μας.

Το ζευγάρι νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι που έχει νοικιάσει. Οι δυο τους έχουν ακόμα συμπτώματα ενώ φροντίζουν να περνούν χαλαρές καθημερινές στιγμές και να επικοινωνούν πώς είναι η υγεία τους από τα social media.

Αυτή τη φορά, ο Tom Hanks έγραψε στο Twitter:

«Γεια σας, φίλοι μου. Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και αισθανόμαστε καλύτερα. Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδετε σε κανέναν – δεν τον κολλάτε από κανέναν. Κοινή λογική, έτσι; Θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά αν φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθάμε όπου μπορούμε, και να αφήσουμε στην άκρη κάποιες από τις ανέσεις μας, θα περάσει και αυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.