CELEBRITIES

Το τρυφερό post της Milla Jovovich με την 8 μηνών κόρη της, Osian


The Jennettes

28 Μαρτίου 2020

Το τρυφερό post της Milla Jovovich με την 8 μηνών κόρη της, Osian

Η Milla Jovovich είναι από τις celebrities που κοινοποιούν συχνά, τρυφερές στιγμές με τα παιδιά τους στο Instagram.

Η αυτοαπομόνωση φαίνεται πως δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο για την 44χρονη ηθοποιό, καθώς διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, όπως είχε ομολογήσει και η ίδια αφότου έφερε στη ζωή την Osian.

Την Πέμπτη, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με την 8 μηνών κόρη της και την 5χρονη Dashiel Edan με την ελπίδα να κάνει τους followers να χαμογελάσουν έστω και λίγο, ξεχνώντας για λίγο την καραντίνα και τα νέα δεδομένα που μας κάνουν να μένουμε σπίτι.

Η Jovovich συνόδευσε μεταξύ άλλων, το post με τα παρακάτω λόγια: "Δείτε το βίντεο, είναι γεμάτο γλύκα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να παραμένετε ασφαλείς. Σας στέλνω πολλή αγάπη".

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, η μεγαλύτερη κόρη της ηθοποιού, η 12χρονη Ever Gabo δημοσίευσε στο Instagram μία ακόμη γλυκιά selfie αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.