CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν στην Καλιφόρνια


The Jennettes

28 Μαρτίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν στην Καλιφόρνια

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle άφησαν τον Καναδά και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το ζευγάρι ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Καναδά προς το Los Angeles, καθώς tα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών θα έκλειναν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η μεταφορά τους έγινε με ιδιωτικό τζετ ενώ όπως υποστηρίζεται, "τα σύνορα έκλειναν και οι πτήσεις σταματούσαν. Έπρεπε να φύγουν". Το ζευγάρι φαίνεται πως βρίσκεται απομονωμένο σε ένα συγκρότημα κοντά στο Hollywood μαζί με τον μικρό Archie, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης. 

Μετά την απόφαση της παραίτησής τους από τα βασιλικά καθήκοντα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είχαν εγκατασταθεί στον Καναδά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως φαίνεται, προετοίμαζαν τη μετακόμισή τους στην Καλιφόρνια. Να σημειωθεί ότι η Meghan μεγάλωσε εκεί ενώ η μητέρα της, Doria Ragland ζει μόνιμα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.