CELEBRITIES

Η Cindy Crawford μοιράζεται φωτογραφίες από τη γέννηση των παιδιών της στο σπίτι και στέλνει μήνυμα στις μέλλουσες μαμάδες


30 Μαρτίου 2020

Η Cindy Crawford μοιράζεται φωτογραφίες από τη γέννηση των παιδιών της στο σπίτι και στέλνει μήνυμα στις μέλλουσες μαμάδες

Η Cindy Crawford θέλει να βοηθήσει τις εγκύους που αυτές τις μέρες αντιμετωπίζουν το δίλημμα της γέννας σε νοσοκομείο εν μέσω covid-19.

Το super model μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες από τις δύο γέννες των παιδιών της στο σπίτι -ο Presley Gerber είναι σήμερα 20 ετών, και η Kaia Gerber, 18 ετών - για να ξεκινήσει ένα διάλογο για τη γέννηση των μωρών στο σπίτι. Όχι μόνο έδωσε στην δημοσιότητα την δική της εμπειρία αλλά και δέχεται να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις και απορίες των θαυμαστών της.

Την περασμένη εβδομάδα, πολλά νοσοκομεία ανακοίνωσαν ότι οι γυναίκες δεν θα μπορούν να έχουν κανέναν μαζί τους κατά τη διάρκεια του τοκετού και η Crawford καταλαβαίνει ότι αυτό προκαλεί άγχος σε πολλές έγκυες γυναίκες. "Αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους μας, αλλά η καρδιά μου είναι στις μέλλουσες μητέρες και τους συντρόφους τους", υπογράμμισε. "Καθώς αυξάνονται τα κρούσματα Covid-19 και οι πολιτικές γέννησης στα νοσοκομεία αλλάζουν καθημερινά, πολλές γυναίκες είναι περίεργες για το #homebirth. Η ίδια εμφανίζεται στις φωτογραφίες να κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της στο σπίτι και η ιδέα της να στηρίξει τις έγκυες γυναίκες είναι υπέροχη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.