CELEBRITIES

God Save The Queen: Υπάλληλος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι θετικός στον κορωνοϊό


30 Μαρτίου 2020

God Save The Queen: Υπάλληλος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι θετικός στον κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός παραμένει σταθερά στη βασιλική τροχιά, καθώς ένας από τους υπαλλήλους της βασίλισσας Ελισάβετ είναι θετικός στον COVID-19.

Ο προσωπικός της βοηθός, ο οποίος βγάζει βόλτα τα σκυλιά της βασίλισσας και ήταν σε τακτική επαφή με την μονάρχη, είναι τώρα σε αυτο-απομόνωση αφού διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, σύμφωνα με το variety. Η είδηση έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τη θετική διάγνωση του γιου της Βασίλισσας, πρίγκιπα Charles και του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Boris Johnson.

Ο υπάλληλος της βασίλισσας εργάζεται στο παλάτι του Buckingham εδώ και έξι χρόνια, αλλά προήχθη το 2019 σε έναν ρόλο που περιλαμβάνει τη λήψη γευμάτων στη βασίλισσα καθώς και τη διαχείριση της αλληλογραφίας της. Σύμφωνα με αναφορές, το άτομο έβλεπε τη βασίλισσα της Αγγλίας σε καθημερινή βάση.

Η 93χρονη Ελισάβετ, η οποία μετεγκαταστάθηκε από το παλάτι στο κάστρο Windsor στις 19 Μαρτίου, πιστεύεται ότι έχει μειώσει σοβαρά το προσωπικό της τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να προστατευτεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.