CELEBRITIES

Κορωνοϊός: Η συναυλία του Elton John μαζί με άλλους καλλιτέχνες συγκέντρωσε 8 εκατομμύρια δολάρια


The Jennettes

1 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Η συναυλία του Elton John μαζί με άλλους καλλιτέχνες συγκέντρωσε 8 εκατομμύρια δολάρια

Αυτή τη στιγμή που όλος ο κόσμος κινδυνεύει από την εξάπλωση του κορωνοϊού, πολλοί διάσημοι δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια και αυτό ομολογούμε ότι είναι πολύ συγκινητικό αφού η τέχνη οφείλει να μας ενώνει. Έτσι, όταν οι διάσημοι αποφασίζουν να ενωθούν για καλό σκοπό, το κέρδος είναι μεγάλο.

Αυτή τη φορά, σημαντικοί καλλιτέχνες όπως ο Elton John, η Billie Eilish, η Mariah Carey και η Alicia Keys, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια συναυλία από τα σπίτια τους και τα κέρδη που συγκεντρώθηκαν, τέθηκαν για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν στις ΗΠΑ για τον κορωνοϊό.

Η ιδέα ήταν του καναλιού FOX και απέφερε συνολικά 8 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί πως το Ίδρυμα Clara Lionel της Rihanna προσέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ την περασμένη εβδομάδα το Ίδρυμα είχε ήδη δώσει 5 εκατομμύρια δολάρια για την ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Δείτε το video:

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.