CELEBRITIES

Πρίγκιπας Κάρολος: «Κανείς δεν μπορεί να πει πότε θα τελειώσει ο κορωνοϊός, όμως θα τελειώσει»


The Jennettes

2 Απριλίου 2020

Πρίγκιπας Κάρολος: «Κανείς δεν μπορεί να πει πότε θα τελειώσει ο κορωνοϊός, όμως θα τελειώσει»

O πρίγκιπας Κάρολος όπως δήλωσε σε video που δημοσίευσε από το σπίτι του στη Σκωτία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του μετά τη διάγνωση του με τον κορωνοϊό, «έχει βρεθεί στην απέναντι όχθη πια, καθώς ευτυχώς, εμφάνισε σχετικά ήπια συμπτώματα». 

Μιλώντας στο σχετικό video, ο 71χρονος πρίγκιπας δήλωσε: «Καθώς όλοι μας μαθαίνουμε τον ιό, είναι μια παράξενη, άβολη και συχνά δυσάρεστη εμπειρία, όταν η παρουσία της οικογένειας και των φίλων δεν είναι πλέον δυνατή και οι κανονικές δομές της ζωής ξαφνικά καταρρέουν. Σε μια τόσο πρωτόγνωρη και αγχωτική περίοδο στις ζωές όλων μας, η σύζυγός μου και εγώ σκεφτόμαστε κυρίως, όλους εκείνους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε τόσο δύσκολες και ασυνήθιστες συνθήκες και εκείνους που πρέπει να υπομείνουν την ασθένεια, την απομόνωση και τη μοναξιά. Ως έθνος, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ απαιτητική κατάσταση, που όλοι μας έχουμε επίγνωση ότι απειλεί τον βιοπορισμό, τις επιχειρήσεις και την ευημερία εκατομμυρίων συμπατριωτών μας. Κανείς μας δεν μπορεί να πει πότε αυτό θα τελειώσει, όμως θα τελειώσει».

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανέφερε ότι παρόλο που έχει αναρρώσει, συνεχίζει να τηρεί την κοινωνική αποστασιοποίηση ενώ μέσα από τον λόγο του προσπάθησε να δώσει δύναμη στους πολίτες, λέγοντας τους πως «θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.