CELEBRITIES

Η Kim Kardashian μένει σπίτι και "απαρνιέται" το μακιγιάζ


The Jennettes

2 Απριλίου 2020

Η Kim Kardashian μένει σπίτι και "απαρνιέται" το μακιγιάζ

Όλος σχεδόν ο πλανήτης μένει σπίτι και φυσικά ανάμεσά τους και όλοι οι celebrities που δεν σταματούν να μας ενημερώνουν για το πώς περνάνε τις μέρες της καραντίνας μέσα από τα social media τους. 

Οι μέρες είναι πολλές μέσα σε ένα σπίτι και οι περισσότερες γυναίκες που είναι και μητέρες, όπως η Kim Kardashian προτιμούν να αφιερώνουν τον χρόνο τους στα παιδιά τους παρά στην καθημερινή τους περιποίηση.

Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το στιλ μένουν πίσω, όπως δήλωσε η Kim σε πρόσφατη συνέντευξή της στο "The Tonight Show At Home Edition" με τον Jimmy Fallon. 

Όπως είπε μετά από μέρες έφτιαξε τα μαλλιά της και έκανε ένα απλό μακιγιάζ για να εμφανιστεί στην εκπομπή αφού μένοντας στο σπίτι ασχολείται με τα παιδιά της και τις δουλειές του σπιτιού. Βέβαια, επειδή ήθελε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα, τόνισε ότι οι οικογενειακές στιγμές είναι οι πιο πολύτιμες και φροντίζει να τις απολαμβάνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.