CELEBRITIES

O μοναδικός Robin Williams "ζωντανεύει" μέσα από ένα νέο κανάλι στο YouTube


The Jennettes

2 Απριλίου 2020

O μοναδικός Robin Williams "ζωντανεύει" μέσα από ένα νέο κανάλι στο YouTube

Ο σπουδαίος ηθοποιός και εξαιρετικός stand- up κωμικός, Robin Williams με τον χαρακτηριστικό του ρόλο ως Mrs. Doubtfire, ζωντανεύει στη μνήμη μας μέσα από ένα νέο κανάλι στο YouTube, που πρόκειται να παρουσιάσει τα καλύτερα στιγμιότυπα μερικών αξιομνημόνευτων stand- up shows, τα οποία έμειναν χαραγμένα στο πέρασμα των δεκαετιών. 

Το επίσημο κανάλι του σπουδαίου ηθοποιού με το αστείρευτο ταλέντο και το πηγαίο χιούμορ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer διάρκειας 30'' πριν δύο εβδομάδες, αλλά ξεκίνησε να παρουσιάζει μέρος του αρχειακού του υλικού μόλις πριν λίγες ημέρες.

Μεταξύ άλλων, το κανάλι αναμένεται να φιλοξενήσει συνεντεύξεις της οικογένειας και των φίλων του, αλλά και νοσταλγικά video του θρυλικού star του Hollywood. 

Ο Robin Williams εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τον Αύγουστο του 2014, ενώ η αιτία θανάτου του ήταν σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η "αυτοκτονία από ασφυξία". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.