CELEBRITIES

H Madonna δημοσίευσε σπάνιο video του «Vogue» από live που είχε κάνει το 1990


The Jennettes

3 Απριλίου 2020

H Madonna δημοσίευσε σπάνιο video του «Vogue» από live που είχε κάνει το 1990

Η βασίλισσα της pop, Madonna συνήθως, αιφνιδιάζει τους followers της με τα posts της. Αυτή τη φορά, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα video του "Vogue" στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, όπως κινηματογραφήθηκε ζωντανά 30 χρόνια πριν.

Το συγκεκριμένο live είχε πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της "Blonde Ambition Tour" tτο 1990. Η Madonna, όπως πάντα σαγηνευτική πάνω στη σκηνή, ενθουσιάζει το ίδιο τους fans της 30 χρόνια μετά το show της popstar. Η "Blonde Ambition Tour" είχε χαρακτηριστεί μάλιστα, από τα ξένα περιοδικά ως η καλύτερη της δεκαετίας του 1990.

Η Madonna κυκλοφόρησε το single "Vogue" στις 27 Μαρτίου του 1990, ένα τραγούδι που περιλαμβάνεται στο δεύτερο soundtrack άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε με τίτλο «I'm Breathless» για τις ανάγκες της ταινίας «Dick Tracy».Η παγκόσμια περιοδεία διοργανώθηκε για να υποστηριχθεί το τέταρτο studio album της τραγουδίστριας "Like a prayer", αλλά και το soundtrack της ταινίας Dick Tracy "I'm Breathless".

Παρακολουθήστε το video του "Vogue", πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS