CELEBRITIES

Η Meghan Markle κάνει επίσημα το ντεμπούτο της στο κανάλι της Disney


The Jennettes

6 Απριλίου 2020

Η Meghan Markle κάνει επίσημα το ντεμπούτο της στο κανάλι της Disney

Η Meghan Markle επέστρεψε και επίσημα στον χώρο του θεάματος μετά την παραίτησή της από τα βασιλικά καθήκοντα. Το πρώτο project στο οποίο συμμετέχει, είναι ένα ντοκιμαντέρ της Disney. Η ίδια είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ “Elephant” του Disneynature που είναι διαθέσιμο από τις 3 Απριλίου.

Πίσω από το συγκεκριμένο project κρύβεται μια φιλανθρωπική συμφωνία αφού η Meghan συμφώνησε να “δανείσει” τη φωνή της με τον όρο η Disney να κάνει δωρεά σε οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, την οργάνωση “Elephants Without Borders”, το έργο της οποίας γνώρισε από κοντά όταν μαζί με τον πρίγκιπα Harry ταξίδεψαν το 2017 στη Μποτσουάνα.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ελεφαντίνα Shani και το αρσενικό ελεφαντάκι της, Jomo καθώς μεταναστεύουν με το κοπάδι τους μέσα από την έρημο Καλαχάρι στη Μποτσουάνα. Η αφίσα του ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσε να μην έχει το όνομα της Meghan Markle, όπως θα δείτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.