CELEBRITIES

Harry -Meghan: To πρώτο κοινό επαγγελματικό βήμα μετά το Megxit 


The Jennettes

7 Απριλίου 2020

Harry -Meghan: To πρώτο κοινό επαγγελματικό βήμα μετά το Megxit 

Meghan και Harry μπορεί να έχουν επιλέξει πλέον να ζούν μακριά από τη βασιλική οικογένεια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα κάνουν χρήση της "δύναμης" που έχουν για το νέο τους επαγγελματικό βήμα που όλα τα μέσα περίμεναν να μάθουν.

Πρόσφατα λοιπόν η Mrghan έκανε το επίσημο ντεμπούτο καθώς συμμετέχει στην αφήγηση του ντοκιμαντέρ ‘Elephant’ για το Disney+ και όπως μπορείτε να ακούσετε η φωνή της είναι υπέροχη.

Δεν σταματά όμως εκεί και σύμφωνα με πηγές του US Weekly το ζευγάρι ετοιμάζεται να λανσάρει ένα website με κύρια θεματολογία το wellbeing και φυσικά θα φιλόξενούνται και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζονται μέχρι σήμερα. 

Οι δυο τους θα ξεκινήσουν την ιστοσελίδα ευεξίας για να μοιραστούν με το κοινό τους τόσο τις αξίες τους όσο και να διαδώσουν το μήνυμα της φιλανθρωπίας. Μάλιστα έχουν βρει και όνομα για το νέο τους εγχείρημα, το όνομα αυτού - Archwell. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από το γιο τους Archie και τώρα αναμένουμε να δούμε πότε θα είναι έτοιμο το πρώτο τους κοινό site. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.