CELEBRITIES

Camila Morrone: Έτσι περνά τις μέρες της καραντίνας το κoρίτσι του Leonardo DiCaprio


8 Απριλίου 2020

Camila Morrone: Έτσι περνά τις μέρες της καραντίνας το κoρίτσι του Leonardo DiCaprio

Είναι διάσημη για την σχέση της με τον Leonardo DiCaprio. Και ενώ είναι σε αυτο-απομόνωση κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, η Camila Morrone μοιράζεται την καθημερινότητά της με κάποια χαριτωμένα κουτάβια στα πλαίσια μιας οργάνωσης για τη διάσωσή τους.

Τη Δευτέρα, η 22χρονη ηθοποιός μοιράστηκε νέες φωτογραφίες στο Instagram του εκκεντρικού Jack της, αποκαλύπτοντας πόσο έχει μεγαλώσει το κουτάβι της από τότε που το έφερε σπίτι στα μέσα Μαρτίου.

Η Camila μοιράστηκε για πρώτη φορά μια φωτογραφία του Jack στις 19 Μαρτίου. Tην επόμενη μέρα μοιράστηκε μια άλλη φωτογραφία του Jack, αυτή τη φορά με την εξίσου αξιολάτρευτη αδελφή του Jill.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, "Και τότε συνέβη. Έχω επίσημα εμμονή με την περίθαλψη ζώων. Δεν μπορούσα να σταματήσω τη σκέψη ότι ο Jack δεν είναι με την αδελφή του, γι 'αυτό ζήτησα να πάρω και εκείνη".

Η Camila είναι ζευγάρι με τον Leo, από τα τέλη του 2017, αλλά η πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση ήταν στα Βραβεία της Ακαδημίας νωρίτερα, φέτος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.