CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν την πιο γλυκιά βιντεοκλήση εν μέσω του social distancing


The Jennettes

9 Απριλίου 2020

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν την πιο γλυκιά βιντεοκλήση εν μέσω του social distancing

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton συνεχίζουν να εργάζονται εν μέσω του social distancing. 

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες το βασιλικό ζευγάρι επικοινώνησε με τους δασκάλους και το προσωπικό του Casterton Primary Academy στο Burnley της Αγγλίας μέσω βιντεοκλήσης προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για το σπουδαίο έργο του στη δύσκολη εποχή της κρίσης.

Η συγκεκριμένη ακαδημία είναι ανάμεσα σε εκείνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, που απασχολούν τους εκπαιδευτές κανονικά μέχρι σήμερα, ώστε τα παιδιά των εργαζομένων που μάχονται σκληρά αλλά και των ευπαθών ομάδων να έχουν ένα μέρος να απασχοληθούν και να μείνουν.

Ο πρίγκιπας William και η Kate ευχαρίστησαν θερμά τους δασκάλους και συνομίλησαν με μαθητές γύρω από τις δραστηριότητες που κάνουν αυτό το διάστημα, όπως είναι η ζωγραφική και οι χειροτεχνίες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Kate Middleton, "Είναι η κανονικότητά τους εκεί. Τα παιδιά μπορούν να μένουν σε μια καλή δομή και να είναι ασφαλή". Η βιντεοκλήση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο βασιλικό ζευγάρι και το σχολείο είναι ό,τι πιο γλυκό και αισιόδοξο κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.